15-05-2005
Kako do lastne spletne predstavitve?
Že stari oglaševalski pregovor pravi: "Šestič prodano!" In tu je še teorija: "Če hočete nekaj prodati, morate to stvar predstaviti najmanj šestkrat." Takoj nadaljujemo z vprašanjem: "Kako izdelati spletno stran, ki bi motivirala obiskovalce da se vračajo?"
Le kako? Bolj preprosto je kot...

Več Informacij

08-05-2005
CD/DVD Knjižnica
Ste že prišli do problema, ko sem vam začne nabirati gora CD-jev. Ampak kaj če rabiš neko določeno datoteko ali wordow dokument in se ne moreš dejansko spomniti na kater cd si jih zapekel...

Več Informacij

03-05-2005
NahrbtnikVoltac
Znajdete se v naravi brez elektrike, sabo imate električne porabnike, ki jih je pač treba sem pa tja tudi napolniti. Prav tem bo prav prišla mobilna mala elektrarno. Vsebuje solarne celice (proizvedejo 4 W električne energije) v kombinaciji z zelo lahkimi litijionskimi...

Več Informacij

 

Več Novosti

Trenutno stanje:

Weather by DynaWeather.com

Weather by DynaWeather.com 

Napoved za Slovenijo:

 

 100si


Flamme.si Top 100

eXTReMe Tracker

 

200561
Dopust na Hrvaškem morju
Bi želeli bivati v luksuzno opremljenih namestitvenih enotah, kjer bodo storitve prilagojene individualnim zahtevam, ali pa morda v preprostem apartmaju v samotnem zalivu, kjer boste preživeli počitnice v duhu mediteranske preprostosti? Iščete morda namestitev na jadranski obali zadnji trenutek? Tu je rešitev za vas

200561
Opozorilo na cigaretnih škatlicah
Da opozorila na cigaretnih škatlicah ne bi bila preveč monotona smo pripravili nekaj primerkov, kako to odpraviti.

Get Firefox!


Loto skupina
Kako je mogoče, da loto igrate zastonj se boste vprašali!
Odgovor je povsem preprost - organizatorji sistema igranja lota so zainteresirani, da se sistemu pridruži čimveč igralcev in vas za pridobivanje novih igralcev izdatno nagradijo.
  Več Informacij

18-09-2005
MP3 USB Predvajalniki in Avtoradio
Pred časom so bili predvajalniki MP3 še redkost, sedaj pa ima že vsako podjetje, ki se ukvarja z audio filskimi napravami svoj USB spominski ključ z možnostjo predvajanja MP3-jev. Temu je pripomogla tudi razširjenost širokopasovnega interneta in razmah peer to peer programov. V zadnjem času pa se pojavljajo vedno bolj priljubljene spletne glasbene storitve, vsekakor pa oba načina distribucije povzročata, da uporabniki zlahka prihajajo do velikih količin skladb in seveda si marsikdo zaželi, da bi lahko svoje najljubše izvajalce poslušal tudi, kadar je na poti.
Na kakšen način bi med vožnjo najraje poslušali vašo priljubljeno glasbo? Z Yakumo Hypersound Car boste dosegli nov višji nivo glasbene svobode. CD odprtina ni namenjena samo za poslušanje glasbenih CD-jev pač pa tudi za uživanje v MP3 in WMA glasbenih datotekah. Preko USB 2.0 vmesnika lahko na avtoradio priključite USB spominski ključek na katerem imate posneto glasbo. Seveda lahko tudi uživate v glasbi, ki jo posnamete na SD spominsko kartico. Avtoradio ima tudi vmesnik – čitalec SD spominskih kartic. Še nekaj njegovi odlik: odstranljiva prednja plošča s škatlico za shranjevanje, daljinski upravljalnik, ESP – elektronska šok zaščita, 30 prednastavljenih radijskih postaj, E1 podpora in Dolby Digital zvočna kvaliteta. Najdete ga v trgovini : http://www.mixi.tv/ za 27.590 SIT.

 

 

18-09-2005
Grand Canyon
Podjetje Liebermann Inc. (ugledno podjetje pri razvoju super računalnikov) je razvilo dokaj velik monitor za fanatike računalniških igric.

Podatki:
resolucija: 6400 x 1200
barve: 16,7 milijona barv
odzivni čas: 15 ms
svetlost: 350 cd/m2
kontrast: 800:1
cena: cca 20.000,00 $ (ena malenkost)

Pred nakupom boste morali pomisliti na nakup tudi posebne grafične kartice, ki bo zmogla delovati s takim monitorjem. Tisti ,ki bo odštel tak kupček denarja bo že vedel zakaj.
Podjetje poleg monitorjev izdeluje še super računalnike, osebne računalnike, strežnike in prenosnike.

201336
Miška ki skrbi za vaše zdravje
Miška podjetja Aopen ima poleg običajnega dela s premikanjem kurzorja po monitorju, še dodatno delo, čiščenje zraka. Miška proizvede v 30 sekundah od 100.000 do 150.000 negativnih ionov na kubični centimeter zraka. Ioni se vežejo na dim, prah in bakterije, s tem prisilijo umazanijo, da podleže zakonu gravitacije..

Slaba stran miške je ta , da porabi malo več električne energije in potrebno bo čiščenje okoli miške, ker se tu nabira malo več praha kot običajno. Radij delovanja je okoli 1metra.

 




Dobrodošli na naši strani!
Zvesti obiskovalci in uporabniki mobilnih telefonov ter dlančnikov. Po dolgih 6 letih smo se odločili za prenovo strani, ki je bila milo rečeno zastarela. Na področju mobilne telefonije se je zgodilo mnogo novega. Nova je predvsem UMTS tehnologija, ki se razširja tudi v naši podalpski državici. Stran se je nedavno imenovala SmS šale, tako da smo spremenili tudi ime le te strani. Da bi bila stran še malo bolj zanimiva smo dodali še malo flash animacij.
Takle mamo....

WWW.RECIKLAžA.COM

Mala šala, šala mala, sms humor

...prišla je pomlad...ptički to delajo, čebelice to počnejo,tudi metuljčki to delajo...ali bova tudi midva to počela?
--ah ne, saj midva ne znava leteti!

Kaj če bi midva...khmm...malo me je sram...če bi poskusila...joj...saj ni treba, da kdo zve...kaj ce bi midva...PISALA BOŽIČKU???

a veste kakšne so pobožne joške? TAKE K ODPNEŠ MODRC, TI PADEJO NA KOLENA!!!

se pogovarjata dva spermiča:
"ej kok je dolga pot do tega ????????? jajčnika?"
"u ???? lih mim goltanca sva šla

Desetar razlaga vojakom zakon težnosti:
- Če vržete kamen v zrak, pade na nazaj na zemljo. To je zakon težnosti.
- Kaj pa če pade v vodo?
- To pa ni več naša stvar, s tem naj se ukvarjajo pri mornarici!

ej tok bi ti ga rada pocuzala......dej nooo??!!..........dej k je je lepo mokr....če ne bom svojo muco nanga spustila...moja muca je tut lah groba............----drgač se ti bo sladoled res STOPIL!!!!!!!!!!!

V šoli se učijo sklanjanje.Učiteljica vpraša Janezeka:"Kako se sklanja dedek?"
Janezek odogvori:"Brez kosmodiska težko!"

Kaj nastane, če pade v prepad kekec? Pašteta kekec.

nogavica kurcu: mene tolk cajta teptajo, da prešvicam; kurac: to ni nič, mene tolk cajta not pa ven porivajo, dokler ne kozlam!!

Nove šale

Več humorja

V živo: Črni Kal (primorska)-foto
Press Reload if no image is displayed
  Klikni na sliko za ostale kamere

000061
Kamere, ki so stacionirane po slovenskih cestah.
Lahko si pogledate trenutno stanje na cestah in pa vreme v realnem času. Te informacije so ponavadi zelo pomembne če se odpravljate na kakšno potovanje... Kamere

264654
Web kamere
Ste vedeli, da lahko z enostavnim iskalnim nizom, vpisanim v Google, odkrijete številne spletne kamere, do katerih je mogoč nezaščiten dostop? Google lahko najde skoraj 2000 Panasonicovih spletnih kamer, od katerih so nekatere

232331
Euro Millions in UK Lottery
Slovenija je že v Evropi, slovenska loterija pa še ne!
Torej zakaj bi čakali slovensko loterijo, da postane evropska, ko pa imate že sedaj priliko, da pričnete igrati na evropskih loterijah.
Euro Millions in UK Lottery rezultati po e-pošti.

233886
Orodje za promocijo web strani
Orodje , ki je v pomoč pri promoviranju web strani. Vpis je brezplačen. Seže 8 nivojev v globino. Za vplačilo $16.67 na mesec dobiš 1250 oglasov in 750 pik. Ostale informacije na tej strani.

 

 

 

Lepotica dneva @

 





www.izmenjava.com