Prva stran
Novice in obvestila
Konji
   
 
Zahvaljujemo se vam za obisk naše nove spletne strani. V sklopu ažurnega poslovanja vam ponujamo priložnost, da ostanete v stiku z našim podjetjem in našo ponudbo. Nov sistem za upravljanje z vsebinami nam bo omogočil, da boste nenehno na tekočem.

Trenutno je naša spletna stran še v postopku izgradnje. Trudimo se, da bi vam predstavili celoten spekter ponudbe v najkrajšem možnem času. Trenutno vam lahko ponudimo podatke glede [vstavite informacijo ali izbrišite stavek]. Poudarek naše spletne strani je predvsem na [vstavite informacijo ali izbrišite stavek]. Omenjena tematika vas zagotovo zanima. Prosimo, da se kasneje vrnete na spletno stran.

Vmes smo dosegljivi na telefonski številki [vstavite telefonsko številko] in preko faksa [vstavite fax številko]. Z veseljem pričakujemo vaš klic. Dosegljivi smo tudi preko elektronske pošte na naslovu: [vstavite e-poštni naslov].

V kolikor niste seznanjeni z našim podjetjem in ste z nami prvič vzpostavili stik preko spleta: veselimo se vašega klica! Prosimo, seznanite nas z vašimi potrebami in vprašanji in z veseljem vam bomo pomagali.

Menimo, da bi morali poznati nekaj naših osnovnih podatkov: naše podjetje je bilo ustanovljeno [vstavite leto], vse od takrat pa ponujamo izjemne [vstavite storitve, izdelke] . Usposobljeni smo za področje [vstavite informacijo ali izbrišite stavek]. Naše stalne stranke še posebej cenijo [vstavite informacijo ali izbrišite stavek]. V kolikor nas želite obiskati, nas najdete na naslovu: [vstavite naslov].

[Začasno besedilo lahko zbrišete ali spremenite: zgoraj kliknite na »Uredi«. S klikom na simbol desno od besedila lahko odstranite celoten odstavek. S klikom na besedilo lahko spremenite, zbrišete ali dodate besedilo – podobno, kot to storite v urejevalniku besedil Word. Pravkar ste ustvarili prvotno različico profesionalno oblikovane spletne strani s pomočjo Spletnika. Kliknite na 7. Objavi ]