Domov
- Albumi
- Luka
   
 


SlikaSmo štiričlanska družina in živimo v lepi vasici z imenom Vinska Gora pri Velenju. Starša sva v službi, sin obiskuje Osnovno šolo Gorica v Velenju, hči pa je letos zakorakala v prvi razred osnovne šole v Vinski Gori.
 
Kot v vsaki družini imamo tudi mi vsak svoje aktivnosti, vendar obstaja dejavnost, v katero smo vsi po malem zaljubljeni, to je planinarjenje. Zelo radi se potepamo po lahkih, kot tudi zelo zahtevnih poteh. Prava poslastica so tako imenovane  ferrate po Dolomitih, ki so fantastične in nudijo pogled na lepote visokogorja. Skratka  ravno zaradi te skupne ljubezni do narave, hribov in gora, smo vsi včlanjeni v Planinsko društvo Velenje.  

S hribi je povezana tudi druga ljubezen, gorsko kolesarjenje. Če le utegnemo, se podamo na bolj zahtevnejšo kolesarsko turo. Na krajše kolesarjenje gre tudi hči, ki že zdaj kaže veliko navdušenja in vztrajnosti. 


Tudi pozimi se ne moremo ločiti od hribov, saj smo vsi zagnani smučarji. Hči še potrebuje malo vaje, zato jo vsi spodbujamo, da bi s tečaji smučanja najhitreje ujela korak z nami. V ugodnih vremenskih razmerah ne izostane celo kakšna turna smuka v visokogorju.

Toliko na kratko o nas, »Dolomitrovičih«, kot nas poimenujejo nekateri, ker smo že pravi specialisti za ture po Dolomitih. 

Več o nas boste izvedeli v albumih slik s pritiskom na gumb Albumi. Tudi sin ima svoje podstrani, katere ureja sam.

Pošlji sporočiloČe nam želite kaj sporočiti, nam lahko pišete po elektronski pošti:

                                                                                                    Morda vam celo odpišemo...