O NAS
NEKAJ O PASMI
BIGOU FIOCCO ROSSO
INKA INDIANA -INDI
GALERIJA
RAZSTAVE
PRILJUBLJENE POVEZAVE
RODOVNIKI
LEGLO A
NAŠI VNUČKI A
LEGLO B
NAŠI VNUČKI B
LEGLO C
NAŠI VNUČKI C
V SPOMIN...
FOTOALBUM
NAŠI ZASPANČKI
GUEST BOOK; knjiga gostov
   
 V juliju odpiramo pasji salonček s trgovinico v Trbovljah !!

Prisrčno vabljeni vsi kosmatinčki !!!! Obljubim vam, da vas bom razvajala !!!!!!♥♥♥
SVA MARJANA IN IGOR IZ TRBOVELJ IN ŽELELA BI VAM PREDSTAVITI PASMO YORKSHIRE TERIER IN NAJINE YORKIJE. VELIKO UŽITKOV VAM ŽELIMO OB GLEDANJU NAŠE STRANI !!!


                              


MISLIM, DA MI JE BILA TA PASMA USOJENA. IN PRAV VESELA SEM, DA MI JE USODA POMAGALA PRI TEMU...                                                               Kot otrok sem nekega dne odšla z očetom na Golte. Peljala sva se z gondolo, v kateri je bil gospod, ki je držal plišasto kepico v rokah.Šele nekaj trenutkov kasneje sem ugotovila, da je ta plišasta kepica pravzaprav živa! Takrat sem prvič videla yorkija. In od tistega dne naprej me je pasma spremljala prav vsak dan, saj sem se do ušes zaljubila v to majhno, srčkano kosmato bitjece. Pričela sem zbirati slike o pasmi, članke, začela sem si dopisovati z lastniki pasme- in našla tudi nekaj prijateljev iz tujine...Seveda ni bilo dolgo, ko sem starše le pregovorila, da yorki pač mora biti pri nas doma. Seveda je bila ta yorkica; kljub nasprotovanju mame ,potem njena največja ljubljenka....Tako je v naš dom prišla mala Grace (leta 1984 ), ki pa je bila hčerkica ravno od te psičke , katero sem videla na Golteh. Kupili smo jo pri gospe Jani Blekač iz Velenja. Grace je bila čudovita-po mamici Deyi je podedovala vso lepoto, čudovit karakter,...Ko sem dobila svoje stanovanje-je bilo seveda zame že obvezno, da mi družbo dela mali yorki...In skoraj 13 let  let mi je lepšala življenje moja preljuba Nandy, katero mi je zaupala gospa Vida Orožim iz Ljubljane.                                                                                                        Obe moji punčki sta bili edinstveni. O slovesu ne bom govorila...Upam samo, da se imata obe čudovito v pasjih nebesih-da imata dovolj igračk,da jima je lepo....Pošiljam jima velik  velik poljubček !!!!!!!!!                                          


KO ENKRAT PRINESEŠ MALO KEPICO V SVOJ DOM-SI NE BOŠ PREDSTAVLJAL VEČ SVOJEGA ŽIVLJENJA BREZ TEGA LJUBKEGA NAGAJIVČKA....VSAJ PRI NAS JE TAKO......

VEČ O PASMI SI LAHKO PREBERETE NA LINKU:

http://www.pasme-psi.com/pasje_pasme/yorkshireTerier/index.php

                                            


VSAK, KI SE ODLOČI ZA KUŽKA, NAJ SI PREBERE PASJE ZAPOVEDI. ČE TE GANEJO TE BESEDE, POTEM BOŠ ZAGOTOVO "PRAVI LASTNIK" .....


DESET PASJIH ZAPOVEDI

1. Moje življenje je dolgo samo deset do petnajst let. Vsako slovo od tebe, kadar kam odideš,je zame bolečina. Prosim, premisli dobro o tem, preden me vzameš za svojega.
2. Daj MI dovolj časa, da bom razumel, kaj hočeš od mene.
3. Zaupaj MI - od tega živim.
4. Nikoli se NE jezi name in NE zapiraj me za kazen. Ti imaš svoje delo, svojo zabavo, svoje prijatelje, jaz imam samo tebe.
5. Prosim, govori kdaj pa kdaj z mano, čeprav ne razumem tvojih besed, poznam tvoj glas in ta naj bo včasih samo zame.
6. Kakorkoli že ravnaš z mano, dobro ali slabo - nikoli NE pozabim !
7. Preden me udariš, pomisli na to, dA bi te s svojimi čeljustmi z lahkoto zgrabil za roko in ti jo zdrobil, vendar tega NE storim.
8. Preden me pri delu kregaš, dA sem bil slab, len in trmast, pomisli - morda me muči neprimerna prehrana, morda sem bil dolgo na soncu ali pa mI je oslabelo srce.
9. Skrbi zame, ko ostarim - tudi ti boš nekoč star.
10. Spremljaj me na zadnji poti. Ne reci "tega NE morem gledati" ali " naj se zgodi v moji odsotnosti". VEŠ, S TABO MI JE VSE LAŽJE.....................


NAŠ MAIL: inka.indiana@siol                                           Mobitel: 068 133 432                                                       telefon: 03 5630- 466                                                       naslov: Miklavc-Kos, Trg revolucije 22, Trbovlje