Predstavitev, kontakt
Notranja senčila
Zunanja senčila
     
 

Dobrodošli na naši spletni strani.

Smo 5 članski kolektiv, ki se od leta 1991 ukvarja izključno s senčili.

Delavnico imamo v Divači v bližini vdorne doline Risnik v smeri proti Lipici. Razstavni salon pa v Kopru, Vojkovo nabrežje 29a, ob rumenem nebotičniku.

Kontakt :    tel.:05 62 60 166
gsm.:041 624 421 ali 030 624 421
fax.:05 62 60 165
tel. in fax.:   05 76 38 010 - delavnica
mail.:sencila@siol.net

Senčila izdelujemo, vgrajujemo, popravljamo, vzdržujemo, predelujemo, menjujemo platna ali tkanine, vgrajujemo elektropogone, nudimo rezervne dele.

Naše izdelke lahko najdete v množici domov, v vrtcih, osnovnih, srednjih šolah, zdravstvenih domovih, bolnišnicah, po gostinskih lokalih, poslovnih prostorih - po Sloveniji, Hrvaški in Italiji.

Del naše aktivnosti je namenjen tudi izdelavi pogodbenim partnerjem za nadaljno prodajo. Zahtevajte ponudbo in kataloge.

KAKO DO NAS?
V primeru montaže v lastni režiji sprejemamo naročila osebno v Kopru, Divači, ali pismeno po faxu ali mailu.
Naročeno blago prevzamete pri nas ali dostavimo po hitri pošti po dogovoru.
V primeru naročila z montažo nas kontaktirate. Ob dogovorjenem času se potem oglasimo pri vas za izmere, s sabo imamo tudi vse potrebne vzorce, sestavimo ponudbo in v primeru naročila vas po določenem času izdelave spet pokličemo zaradi dogovora za montažo. Montaže izvajajo izkušeni monterji, za opravljeno delo dajemo garancijo.

Za konkreten primer vam bomo vedno skušali svetovati; povedali vam bomo kaj je možno narediti, približno ceno in dobavni rok. Svetovanje bo kvalitetnejše, če bodo priložene fotografije ali risbe. Se priporočamo.